Az iLogistic igyekszik minden téren a legjobb fulfillment szolgáltatást adni, ezért folyamatosan figyeljük a nemzetközi és hazai trendeket, hogy partnereink és leendő partnereink számára a legversenyképesebb kiszervezett logisztikát tudjuk nyújtani. Felmérve a piaci igényeket, rá kellett jönnünk, hogy a mai rohanó világban egyre fontosabb a vevők számra a rendeléseik aznapi átvétele. Ennek megfelelve megnyitottuk első csomagpontunkat Budapesten, ahol már aznap átvehetőek az ügyfeleink webáruházában leadott rendelések.

Csomagpontunk nagyságrendileg egy hónapos működése óta a beérkező csomagok száma folyamatosan nő, az aznapi átvételek aránya pedig meghaladja az 50%-ot.

Csomagpontos átvétel működése fulfillment szolgáltatóval

Partnereink, akik fulfillment szolgáltatásainkat is igénybe veszik, lehetőséget kapnak arra, hogy csomagpontos átvétellel bővítsék szállítási módjaikat. Azaz, akik rendelést adnak le webáruházaikban kérhetik, hogy csomagjukat budapesti átvételi pontunkon vehessék át. Ez miben tér el a többi átvevőpontos szolgáltatótól? Hogy az iLogistic csomagponton, akár már aznap átvehetőek a leadott rendelések. 

Amennyiben igénybe veszed csomagpontos szolgáltatásunkat, akkor a 13 óráig (Frissítés! Már a 14:30-ig) beérkezett rendeléseidet kollégáink összekészítik és kiszállítják átvételi pontunkra, ahol 15 (Frissítés! 16) órától ügyfeleid át is vehetik azt. Amint a rendeléseid beérkeztek csomagpontunkra, arról SMS értesítést küldünk vevőidnek, melyben tájékoztatjuk őket, hogy csomagjuk átvehetővé vált. Amennyiben még sem sikerül aznap átvenniük csomagjukat, akkor azt a következő 7 munkanapon belül még megtehetik. A csomagok beérkezésének napján SMS, a további napokon e-mail értesítés formájában hívjuk fel vásárlóid figyelmét a csomagjaik átvételére. A helyszínen lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Csomagpont elérhetősége

Csomagpontunk Budapesten a Boráros tér 7. szám alatt lévő Duna Ház Üzletközpontban található a földszinten.

Csomagpont nyitvatartási ideje

Hétfőtől szombatig van lehetőség a rendelések átvételére. Hétköznap 12:00-tól 19:00-ig, szombaton pedig 10:00-tól 15:00-ig van nyitva.

Csomagpontos kirakat megjelenés

Csomagpontunkon lehetőséget biztosítunk partnereink számára kirakat hely bérlésére. Ezek a kirakatok az átvételi pont ügyfélfogadó terében vannak elhelyezve, így biztosítva megjelenési lehetőséget bérlőjének.

Amennyiben kiszerveznéd webáruházad logisztikáját vagy érdekelne csomagpontos szolgáltatásunk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön vagy a lenti gombra kattintva kalkulálj árat.