< Fulfillment | Blog | Újabb hasznos WooCommerce bővítmény
Woocommerce bővítmény ilogistic

Újabb hasznos WooCommerce bővítmény

Elérhetővé vált egy újabb bővítmény woocommerce webáruház tulajdonosok számára. A plugin azzal a céllal jött létre, hogy egybe foglalja az összes hazai futárcég csomagpontos szolgáltatását, ezzel egyszerűsítve a több csomagpontot alkalmazó cégek webáruházas megjelenítését. A bővítmény két verzióban használható, attól függően, hogy ingyenes vagy fizetős csomagot választunk.

Nézzük mire is szolgál a Viszt Péter féle plugin:

Ezzel a bővítménnyel megjeleníthetsz egy térképes felületet webáruházad pénztár oldalán, ahol a vásárlód a különböző szolgáltatók átvételi helyei közül választhat. Azaz, az adott térképes felületen egyszerre megjelenítheted az összes hazai csomagponttal rendelkező futárszolgálat átvételi helyeit. Mindemellett a beállítások között lehetőséged van a szolgáltatók eltérő árazására is. (árak beállítása feltételek szerint: termékkategória, súly, végösszeg, térfogat)

Elérhető csomagpont szolgáltatók: GLS, PostaPont, Foxpost, Packeta (csomagküldő), Expressz One, DPD, Pick Pack Pont (Sprinter), Sameday (easybox)

A csomagpontok listája minden nap automatikusan szinkronizálódik, így minden frissítés nélkül, mindig az aktuális listát mutatja egy gyors és könnyen átlátható térképes felületen. Miután a vevőd kiválasztotta a megfelelő csomagpontot, akkor annak a címét szállítási címként tárolja a rendszer. Ez módosítható és el is távolítható másik szállítási mód választása esetén.

Ezeken felül a plugin telepítésével a rendeléskezelőben létrejön egy újabb szűrési feltétel, így majd csomagpont szolgáltató szerint is szűrhetőek lesznek rendeléseid.

A plugin PRO verziója is elérhető

Amennyiben a PRO verziót választod, akkor 30 Euróért cserébe az alábbi plusz szolgáltatásokat kapod:

  • e-mail-es support elérés testreszabáshoz és konfiguráláshoz
  • lehetőség van Foxpost, Packeta, GLS, DPD és Posta (MPL) címkét generálni, nyomtatni, sima házhozszállításra is, nem csak csomagpontra

A bővítmény letöltéséhez, illetve további hasznos bővítményért kattints az alábbi linkre: https://visztpeter.me/

Raktárkezelő rendszerünk újabb fejlesztése

Rendszerünkben újabb fejlesztéseket hajtottunk végre, hogy minden jelenlegi és jövőbeli ügyfelünk igényeinek minél szélesebb körben megfeleljen. Ennek egyik eredménye, hogy a mai naptól rendszerünk képes kezelni, átvenni a Viszt Péter féle WooCommerce csomagpont plugin által átadott adatokat, így a nálunk található cégek webáruházaiban problémamentesen használhatják a csomagpont bővítményt.