Click and hold
Fulfillment

Mi foglalkozunk az áruval, hogy te foglalkozhass a vevővel. Raktározás, Csomagolás és szállítás webáruházaknak.

Logisztikai
tanácsadás

Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk helyetted mi. Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod. „Egy gonddal kevesebb

Csomagoló
anyagok

Cégünk minőségi karton dobozokat forgalmaz, kedvező, elérhető áron! Webáruházunkban megtalálsz mindent, amire csak szüksége lehet a vállalkozásodnak.

Csomagoló anyagok

Cégünk elsődlegesen egy kereskedelmitevékenységet támogató, pontosabban fulfillment szolgáltatást nyújtó vállalat. Az alaptevékenységhez kapcsolódóan a webáruházak teljeskörű logisztikai kiszolgálása során a különféle csomagolóanyagokat több ezres nagyságrendbenhasználjuk fel.

Ennek köszönhetően szinte nagykereskedelmi áron jutunk hozzá a webáruházak számára jellemzően legfontosabb csomagolóanyagokhoz:

  • a futártasakokhoz

  • a ragasztószalagokhoz

  • a légpárnás borítékokhoz

  • a kartondobozokhoz

  • a térkitöltő anyagokhoz

Ezeket a csomagolóanyagokat pedig szinte ugyanazon a nagykereskedelmi árszinten biztosítjuk webshopunkban vásárlóinknak.

Így amennyiben a webshop logisztika szolgáltatásunkat még nem találod aktuálisnak, akkor is szívesen segítünk webshopod fellendítésében. Csomagolóanyag webáruházunk segítségével biztosítjuk neked a lehetőséget, hogy kipróbáld a velünk való együttműködést és azzal együtt csökkenteni tudd a csomagolási költségeidet.