Click and hold
Fulfillment

Mi foglalkozunk az áruval, hogy te foglalkozhass a vevővel. Raktározás, Csomagolás és szállítás webáruházaknak.

Logisztikai
tanácsadás

Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk helyetted mi. Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod. „Egy gonddal kevesebb

Csomagoló
anyagok

Cégünk minőségi karton dobozokat forgalmaz, kedvező, elérhető áron! Webáruházunkban megtalálsz mindent, amire csak szüksége lehet a vállalkozásodnak.

Logisztikai tanácsadás

Az iLogistic több mint tízéves magyarországi tapasztalatai alapján felmérte, hogy a hazai vállalkozások jelentős része olyan logisztikai problémákkal küzd, amelyek gátolják a fejlődést és korlátozzák a versenyképességet. Ezek felismerése és a megfelelő megoldások megtalálása nem mindig megy saját erőből. Az iLogistic ezért egy csomag keretében segít felmérni a raktárok logisztikai folyamatait, kimutatni az esetleges gyenge pontokat és kidolgozni javaslatokat.

warehouse

A logisztika kiszervezése, vagy a belső folyamatok optimalizálása a gazdaságosabb?

Az iLogistic 10 éve van jelen a magyarországi piacon, a raktári logisztika speciális, nagy hozzáértést igénylő területén. A maguk területén piacvezető ügyfeleink elégedettsége a garancia arra, hogy minden cég számára megtaláljuk az optimális megoldásokat. Szolgáltatásunk abban segít, hogy miután rávilágítottunk a logisztikai hiányosságokra és javaslatot tettünk azok hatékonyabbá tételére, az azonnal alkalmazható legyen akkor is, ha rendszer-, vagy épp raktárváltásra kerül sor. Ha a probléma a jelenleg használt megoldásokkal nem kezelhető, felmérjük, hogy milyen eredmény várható, amennyiben csak a problémás rész kerül kiszervezésre. Természetesen a költséghatékonyság az elsődleges szempont, így nem fogjuk javasolni a külső megoldást akkor, ha a jelenlegi, házon belüli megoldásokkal is olcsón, hatékonyan meg lehet oldani az adott feladatot. A raktár- és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásoknál csupán néhány fontos szempont van. Költség, idő, hatékonyság, gyorsaság, adminisztráció. Ha ezek pozitív eredményt mutatnak, nincs szükség sürgős beavatkozásra. Ellenkező esetben viszont el kell hárítani minden akadályt és meg kell teremteni a biztonságos, hatékony működést!

Amit kínálunk

Webáruházadban megrendelhető termékeid csomagolását, szortírozását, szállítását elvégzi az iLogistic fiatalos csapata.

Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod. Amennyiben igénybe veszed szolgáltatásunkat, átvállaljuk a beszállított áruk ellenőrzését, tárolását. Kezeljük a webáruházon keresztül beérkező megrendeléseket. Komissiózunk, címkézünk, használati útmutatót mellékelünk, csomagolunk, kiszállítunk és utánvétet kezelünk. Mindezeket folyamatosan követheted 24 órás online készlet- és megrendeléskezelő rendszerünkön keresztül.

Nincs szükséged külön infrastruktúrára, költséges raktárirányítási szoftverre. Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk helyetted mi. Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod.

Ilogistic számok

16 Év tapasztalat.

Direkt kiküldött csomagok száma: 520264

Tanácsadásunkat választott ügyfeleink:

  • Convoy Truck Shop