Raktárunk

Raktárunk Biatorbágy közvetlen szomszédságában, az M7-es az M1-es és az M0-ás autópálya mellett található. A jó megközelíthetőség sok olyan partnerünknek jelent előnyt, aki az agglomerációból, Budapestről, vagy a Dunántúlról intézi beszerzésének jelentős részét. A jó lokáció a beszerzésen kívül azoknak is kedvez, akik kiterjedt disztribúciós hálózattal és/vagy saját üzlethelyiségekkel rendelkeznek ezeken az országrészeken.

Raktárunk biztonságát riasztóval, kamerarendszerrel és éjjel nappali őrzéssel támogatjuk. Raktárunkban lehetőség van polcos, raklapos és ládás tárolásra is, amelyet elsődlegesen a termékek méretei és a fogyási sebességük határoz meg. A gyors árumozgatás létfontosságú komponense a korszerű géppark, ezért több hidraulikus rámpakiegyenlítővel felszerelt rámpával és villás raklapemelővel segítjük kollégáinkat a tehergépjárművek gyors ki- és bepakolásában, valamint a beérkező áruk elhelyezésében.

Cégünk szolgáltatása a jelentős mennyiségű expediálási és csomagolási feladatokkal társuló logisztikára épül, de bármilyen tárolási lehetőséget keresel, nálunk megtalálhatod. Raktárunk minden igényt maximálisan kielégít, megbízható és kényelmes megoldást kínálva számodra.