Click and hold
Fulfillment

Mi foglalkozunk az áruval, hogy te foglalkozhass a vevővel. Raktározás, Csomagolás és szállítás webáruházaknak.

Logisztikai
tanácsadás

Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk helyetted mi. Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod. „Egy gonddal kevesebb

Csomagoló
anyagok

Cégünk minőségi karton dobozokat forgalmaz, kedvező, elérhető áron! Webáruházunkban megtalálsz mindent, amire csak szüksége lehet a vállalkozásodnak.

Fulfillment -
Webshop logisztika

Növeld webáruházad bevételét egy tapasztalt, piacvezető fulfillment cég segítségével. A hibamentes megrendelés teljesítés velünk gyorsan alapvető elvárássá válik. Kedvezményes szállítási díjakat biztosítunk belföldön és külföldön is egyaránt. Támaszkodj az e-kereskedelmi piac szakértő szolgáltatójára.

Raktározzuk a készletedet. Feldolgozzuk a megrendeléseidet, biztosítjuk hozzá a csomagolóanyagokat. Ráadásul mindent nyomon tudsz követni az online is elérhető készletnyilvántartó rendszerünkön keresztül.

A kiszervezett logisztika előnyei

Szolgáltatásunk abban segít, hogy te arra összpontosíthass, hogy webáruházad minél ismertebb, sikeresebb legyen. Így minden szabad erőforrást és költséget erre fókuszálhass.

Nincs szükség ingatlanbérletre, -vásárlásra, nem kell rezsiköltséget fizetni, nem kell a kollégák helyettesítésével, a targonca javíttatásával, a raktár fűtési problémáival bajlódni.

Nincs szükséged külön infrastruktúrára, költséges raktárirányítási szoftverre. Ha webáruházad pedig annyira népszerű lesz, hogy fizikai boltot is nyitsz, szolgáltatásaink tovább támogatják az offline bolt üzletmenetét is.

Amit kínálunk

Webáruházadban megrendelhető termékeid csomagolását, szortírozását, szállítását elvégzi az iLogistic fiatalos csapata.

Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod. Amennyiben igénybe veszed szolgáltatásunkat, átvállaljuk a beszállított áruk ellenőrzését, tárolását. Kezeljük a webáruházon keresztül beérkező megrendeléseket. Komissiózunk, címkézünk, használati útmutatót mellékelünk, csomagolunk, kiszállítunk és utánvétet kezelünk. Mindezeket folyamatosan követheted 24 órás online készlet- és megrendeléskezelő rendszerünkön keresztül.

Nincs szükséged külön infrastruktúrára, költséges raktárirányítási szoftverre. Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk helyetted mi. Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod.

„Egy gonddal kevesebb"

16 év tapasztalat a webáruházak logisztikai kiszolgálásában.

Webshop interface

A webáruházadba érkező rendelések azonnal megjelennek raktárkezelő szoftverünkben. Neked pedig a nap 24 órájában online elérhető készletnyilvántartó és megrendelés követő felületet biztosítunk, ami megkönnyíti a készleteid fogyásának követését és a rendeléseid státuszának ellenőrzését.

Bevételezés

Beérkező termékeidet átvételkor tételesen ellenőrizzük és azonosítjuk. Kérésedre felcímkézzük, termék leírást, vagy használati utasítást csatolunk hozzájuk. Összevetjük a szállítólevélen szereplő mennyiségekkel, majd rögzítjük a készletszintváltozást, és elhelyezzük termékeidet a raktárunkban.

Raktározás

Az áruforgalom függvényében mindig a megfelelő méretű és kialakítású területet biztosítjuk számodra, ezért mindig csak annyi költséged van, amekkora helyet az áruid ténylegesen elfoglalnak. Ahogy növekszik a raktárkészletedben álló tőkéd, egyre nagyobb kockázatot jelent annak megóvása. Mi teljes felelősséget vállalunk termékeid raktározásakor.

Megrendelés feldolgozás

Megrendeléseidet szoftverünk kiszedési sorrendbe állítja, majd számlát mellékel hozzá az általad preferált számlázó programból. A rendelt termékeket összeszedjük, szortírozzuk és a jellegüknek megfelelő, biztonságos csomagolásba helyezzük. Csatoljuk hozzájuk a kiszállításhoz szükséges dokumentumokat, majd raklapon, vagy egységcsomagonként előkészítjük a szállításra.

Kiszállítás

Magyarország egész területén és a környező országokban is gondoskodunk összekészített megrendeléseid kiszállításáról, vagy visszaszállításáról. A csomagokat részben saját járműparkunkkal részben pedig megbízható, jól ismert szállítmányozó partnereink segítségével legkésőbb másnap, de gyakran már 24 órán belül eljuttatjuk vevőidhez.

Utánvétek, visszáru, riportok

A kiszállításokat követően gondoskodunk arról, hogy a kézbesíthetetlen küldemények visszakerüljenek raktárunkba. A beérkező utánvéteket ellenőrizzük,majd az általad igényelt gyakorisággal átutaljuk céged számlájára. Online elérhető készletkezelőnk pedig részletes kimutatást biztosít számodra a megrendeléseid számáról, értékéről és a készletek fogyásáról is.

Ilogistic számokban

0év Tapasztalat
107182db Készleten lévő termék+
0db kiküldött csomag a héten
505264db kiküldött csomag összesen

Logisztika napi 100 csomag alatt

Egyre több a csomagolás és a megrendelés?

Állandóan a postára kell rohangálnod és folyton csomagokba botolsz az előszobában?

Kevesebb fókusz a marketingre és az új vevőkre? Előfordult már hibás kézbesítés?

Ne hagyd, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen! Nem tudod sokáig egyedül vinni a boltot, a legtöbb esetben ez később gátja lesz a fejlődésnek. Szolgáltatásunk abban segít, hogy ne egyedül kelljen szembe nézned a növekvő megrendelés számmal. Ismerjük a kihívásokat, hiszen mi is találkoztunk már velük.Ismerd meg Andris példáját

Andris mobiltelefon tartozékokra specializálódott webáruházat üzemeltet. Forgalmának 100%-át webshopján éri el, ami átlagosan napi 5 rendelést jelent. Termékeivel összesen 3 polcot és 0 raklapos helyet foglal. Andris raktározásért, adminisztrálásért, komissiózásért, csomagolásért és a visszáruk kezeléséért 550 Ft-ot fizet rendelésenként. Napi 100 csomag alatti webáruházad van és érdekel fulfillment szolgáltatásunk, akkor a lenti szövegre kattintva tudsz árakat kalkulálni.

Személyre szabott ajánlatot kalkulálok

Logisztika napi 100 csomag felett

Egyre nehezebb megbízható munkaerőt találni?

A növekvő területi igényeket egyre kevésbé tudja kielégíteni a jelenlegi raktár?

Ráadásul a bérbeadó emelni akar a bérleti díjakon?

A meglévő szoftverrel nem eléggé hatékony és mérhető a raktárban munkavégzés? Esetleg szoftver nélkül történik, mert a szükséges rendszer lefejlesztése több 10 millió forintba kerülne? Nehéz az emberek folyamatos motiváltságának fenntartása? Magas a fluktuáció, és szezonban csak komoly elfoglaltsággal és nehézségek árán lehet embereket felvenni? Ismerjük a kihívásokat, hiszen mi is találkoztunk már velük.

Ismerd meg Gábor példáját

Gábor ruházati cikkekre és kiegészítőkre specializálódott webáruházat üzemeltet. Forgalmának 40%-át webshopon, további 60%-át a fővárosban található üzlethelyiségein és viszonteladóin keresztül éri el. Webshopjában átlagosan napi 270 rendelése van. Összesen 20 polcegységet és 18 raklapot foglal raktárunkban. Gábor a raktározásért 114.000 Ft-ot fizet, az adminisztrálásért, komissiózásért, csomagolásért és visszáruk kezeléséért 375 Ft-ot fizet rendelésenként. Napi 100 csomag feletti webáruházad van és érdekel a fulfillment szolgáltatásunk, akkor kérj személyes megkeresést a lenti szövegre kattintva.

Személyes megkeresést kérek