Click and hold
Fulfillment

Mi foglalkozunk az áruval, hogy te foglalkozhass a vevővel. Raktározás, Csomagolás és szállítás webáruházaknak.

Logisztikai
tanácsadás

Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk helyetted mi. Neked elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnod, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatod. „Egy gonddal kevesebb

Csomagoló
anyagok

Cégünk minőségi karton dobozokat forgalmaz, kedvező, elérhető áron! Webáruházunkban megtalálsz mindent, amire csak szüksége lehet a vállalkozásodnak.

Fulfillment -
Webshop logisztika

Csökkentsd kiadásaidat egy tapasztalt, piacvezető fulfillment cég segítségével. Szervezd ki webáruházad logisztikáját, szabadulj meg a felesleges stressztől, hiszen velünk garantált a hibamentes megrendelés teljesítés, a pontos készletkezelés és a kedvezményes szállításidíjak belföldön és külföldön egyaránt. Raktározás, rendeléskezelés, komissiózás, csomagfeladás, mindez az iLogistic szakértő csapatának végrehajtásával.

Nézd meg ügyfélinterjúkkal kiegészített rövid bemutató videónkat, melyben megnézheted a teljes fulfillment folyamatot a rendelés leadásától a kiszállításig.Kiszervezett webshop logisztika

Fulfillment, melynek köszönhetően nem lesz szükséged saját raktárra, készletkezelő rendszerre és csomagkezelő alkalmazottakra sem. Erőforrás- és költségmegtakarítás, melyet a webáruházad még hatékonyabb működésére fordíthatsz. Növeld webáruházad bevételeit az iLogistic szolgáltatásának köszönhetően. Velünk együttműködve nem lesz szükséged raktárvásárlásra vagy bérlésre, nem lesz ebből adódó rezsiköltséged, sem egyéb felmerülő kiadásod. Nem lesz szükséged további alkalmazottakra és arra sem, hogy foglalkozz a helyettesítésük problémájával. Nincs szükséged költséges raktárnyilvántartási szoftverre sem, hiszen nálunk mindent online nyomon tudsz követni a készletnyilvántartó rendszerünkön keresztül.

Amit nyújtunk

Bevételezzük, raktározzuk a webáruházadban megrendelhető termékeket, szortírozzuk, csomagoljuk és kiszállítjuk. Bízd az iLogistic profi csapatára a munkát, hogy a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhasd! Fókuszálj az értékesítés fejlesztésére, az új ügyfelek megszerzésére és növeld a bevételed!

Amennyiben igénybe veszed szolgálatásunkat, akkor ránk bízhatod a beszállított áruk ellenőrzését, tárolását. Kezeljük a webáruházból érkező rendeléseidet. Komissiózunk, címkézünk, használati útmutatót mellékelünk, csomagolunk, kiszállítunk, utánvétet és visszárut kezelünk. Mindezeket folyamatosan nyomon követheted online készlet- és megrendeléskezelő rendszerünkön keresztül a nap bármely órájában. Szolgálatatásunk része továbbá a dedikált kapcsolattartó, akivel egyeztetheted a felmerülő kérdéseidet, csomagjaiddal kapcsolatos egyedi igényeket.

Kalkulálj árat és számold ki, hogy mennyi költséget takaríthatsz meg, ha kiszervezed a logisztikád!

„Egy gonddal kevesebb"

2004 óta a webáruházak logisztikai kiszolgálásában.

Raktárkezelő szoftver

Nap 24 órájában online elérhető raktárkezelő szoftverünkben készletnyilvántartó és megrendelés követő felületet biztosítunk, ami megkönnyíti a készleteid fogyásának követését és a rendeléseid ellenőrzését. A webáruházadba érkező rendelések azonnal megjelennek a raktárkezelő szoftverben is.

Bevételezés

Termékeidet közvetlenül raktárunkba rendelheted, a beérkező termékeket átvételkor tételesen ellenőrizzük és azonosítjuk. Kérésedre felcímkézzük, termékleírást vagy használati utasítást csatolunk hozzájuk. Rögzítjük ráktárkezelő szoftverünk készletnyilvántartásában, majd elhelyezzük őket raktárunkban.

Raktározás

Áruforgalmad függvényében mindig a megfelelő méretű és kialakítású területet biztosítjuk számodra, ezért mindig csak annyi költséged van, amekkora helyet az áruid ténylegesen elfoglalnak. Biatorbágyi raktárunkban mindenféle termék számára megfelelő elhelyezést biztosítunk a legkisebb mérettől a legnagyobbig, melyekért teljes körű felelősséget vállalunk.

Megrendelés feldolgozás

Megrendeléseidet szoftverünk kiszedési sorrendbe állítja, majd számlát mellékel hozzá az általad preferált számlázó programból. A rendelt termékeket összeszedjük, szortírozzuk és a jellegüknek megfelelő, biztonságos csomagolásba helyezzük. Csatoljuk hozzájuk a kiszállításhoz szükséges dokumentumokat, majd raklapon, vagy egységcsomagonként előkészítjük a szállításra.

Kiszállítás

Magyarország egész területén és a környező országokban is gondoskodunk összekészített megrendeléseid kiszállításáról, vagy visszaszállításáról. A csomagokat részben saját járműparkunkkal részben pedig megbízható, jól ismert szállítmányozó partnereink segítségével legkésőbb másnap, de gyakran már 24 órán belül eljuttatjuk vevőidhez.

Utánvétek, visszáru, riportok

A kiszállításokat követően gondoskodunk arról, hogy a kézbesíthetetlen küldemények visszakerüljenek raktárunkba. A beérkező utánvéteket ellenőrizzük,majd az általad igényelt gyakorisággal átutaljuk céged számlájára. Online elérhető készletkezelőnk pedig részletes kimutatást biztosít számodra a megrendeléseid számáról, értékéről és a készletek fogyásáról is.

Logisztika napi 100 csomag alatt

Egyre több a csomagolás és a megrendelés?

Állandóan a postára kell rohangálnod és folyton csomagokba botolsz az előszobában?

Kevesebb fókusz a marketingre és az új vevőkre? Előfordult már hibás kézbesítés?

Ne hagyd, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen! Nem tudod sokáig egyedül vinni a boltot, a legtöbb esetben ez később gátja lesz a fejlődésnek. Szolgáltatásunk abban segít, hogy ne egyedül kelljen szembe nézned a növekvő megrendelés számmal. Ismerjük a kihívásokat, hiszen mi is találkoztunk már velük.Ismerd meg Andris példáját

Andris mobiltelefon tartozékokra specializálódott webáruházat üzemeltet. Forgalmának 100%-át webshopján éri el, ami átlagosan napi 5 rendelést jelent. Termékeivel összesen 3 polcot és 0 raklapos helyet foglal. Andris raktározásért, adminisztrálásért, komissiózásért, csomagolásért és a visszáruk kezeléséért 550 Ft-ot fizet rendelésenként. Napi 100 csomag alatti webáruházad van és érdekel fulfillment szolgáltatásunk, akkor a lenti szövegre kattintva tudsz árakat kalkulálni.

Személyre szabott ajánlatot kalkulálok

Logisztika napi 100 csomag felett

Egyre nehezebb megbízható munkaerőt találni?

A növekvő területi igényeket egyre kevésbé tudja kielégíteni a jelenlegi raktár?

Ráadásul a bérbeadó emelni akar a bérleti díjakon?

A meglévő szoftverrel nem eléggé hatékony és mérhető a raktárban munkavégzés? Esetleg szoftver nélkül történik, mert a szükséges rendszer lefejlesztése több 10 millió forintba kerülne? Nehéz az emberek folyamatos motiváltságának fenntartása? Magas a fluktuáció, és szezonban csak komoly elfoglaltsággal és nehézségek árán lehet embereket felvenni? Ismerjük a kihívásokat, hiszen mi is találkoztunk már velük.

Ismerd meg Gábor példáját

Gábor ruházati cikkekre és kiegészítőkre specializálódott webáruházat üzemeltet. Forgalmának 40%-át webshopon, további 60%-át a fővárosban található üzlethelyiségein és viszonteladóin keresztül éri el. Webshopjában átlagosan napi 270 rendelése van. Összesen 20 polcegységet és 18 raklapot foglal raktárunkban. Gábor a raktározásért 114.000 Ft-ot fizet, az adminisztrálásért, komissiózásért, csomagolásért és visszáruk kezeléséért 375 Ft-ot fizet rendelésenként. Napi 100 csomag feletti webáruházad van és érdekel a fulfillment szolgáltatásunk, akkor kérj személyes megkeresést a lenti szövegre kattintva.

Személyes megkeresést kérek