< Fulfillment | Blog | ERP és számlázórendszer webshopoknak
Tharanis ERP ilogistic integráció

ERP és számlázórendszer webshopoknak

Az online kereskedelem terén ma már egyre nagyobb szerepet játszanak az ERP rendszerek, amelyek segítségével hatékonyabban és átláthatóbban lehet irányítani egy webáruház működését. Az ERP rendszerek általában több modult tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik az adatok egyszerű kezelését, a megrendelések és számlázások folyamatos nyomon követését, valamint a beszerzési folyamatok optimalizálását.

Egy jó ERP rendszernek számos előnye van a webáruházak számára, többek között a hatékonyabb a gyorsabb és pontosabb számlázás, valamint az ügyfélkapcsolatok kezelése. Ezenkívül az ERP rendszerek általában kompatibilisek más rendszerekkel, így könnyen integrálhatók a már meglévő szoftverekkel és eszközökkel. Ilyen például a mi raktárkezelő rendszerünk is, ami több vállalatirányítási rendszerrel is képes összekapcsolódni, így nem csak webáruházmotorokkal hozható létre az automatikus kapcsolat.

Ha webáruház tulajdonosként szeretnéd hatékonyabban és átláthatóbban irányítani vállalkozásodat, akkor érdemes fontolóra venned egy jó ERP rendszer bevezetését. Azonban ne felejtsd, hogy a megfelelő ERP rendszer kiválasztásakor fontos szempont az egyedi igényeid figyelembevétele, így érdemes alaposan megvizsgálni a rendelkezésre álló lehetőségeket, mielőtt döntést hoznál. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azzal, hogy bemutatjuk nektek a velünk integrált rendszereket.

Csökkentsd webáruházad menedzselési költségeit ERP segítségével

tharanis ERP

A Tharanis ERP kifejezetten webáruházak számára kifejlesztett, felhő alapú ERP és számlázó rendszer. Olyan online vállalatirányítási szoftver, ami teljes egészében felügyeli a webáruházak működésének minden részletét. Ilyen például: számlázás, beszerzés, futárszolgálatok kezelése, NAV jelentések, árazás, utánvét kezelés és beszerzés. 

Minden egy felületen kezelve

Teljes egészében szinkronizál webáruházaddal, futárszolgálatokkal, könyvelőrendszerekkel, aminek köszönhetően mindent egy felületen kezelhetsz. Mivel felhő alapú, böngészőben futó ERP rendszer, mely egyesíti magában az online alkalmazások előnyeit a telepített szoftverek kényelmével, így bárhonnan, bármikor elérhető.

Integrálás informatikai tudás nélkül

Szinte az összes webáruház motorhoz, online plázához képes kapcsolódni, mely beállításához nincs szükség informatikai tudásra vagy webáruházoldali fejlesztésre. A Tharanis API vagy programrendszer egyedülálló callback url funkciójának segítségével a kapcsolat gyakorlatilag bármely, API kapcsolattal rendelkező vagy saját fejlesztésű alkalmazással megvalósítható.

Fulfillment és ERP

iLogistic raktárkezelő rendszerünk is pár kattintással összekapcsolható a Tharanis ERP rendszerével, így nem csak a vállalatirányítás, de a logisztika területén is költséghatékony megoldást választhatsz.

Néhány kiemelt funkció, mely segíti munkádat:

  • árajánlatok, számlázás, díjbekérők kezelése beépített számlázó moduljának köszönhetően
  • B2B webáruház modul
  • automata árazás, kiszámításra vonatkozó szabályok megadása
  • utánvét elszámolások automatikus feldolgozása
  • panaszkezelés, jegyzőkönyv készítés egyszerűen és követhetően
  • cashbook szoftver, könyvelési adatokat is tartalmazó pénzügyi nyilvántartás
  • forgalmi és költség kimutatások

Kipróbálnád a rendszert? Most egy hónapig ingyenesen megteheted. Kattints ide.

További információkért látogass el weboldalukra: https://tharanisugyvitel.hu/